duminică, 6 decembrie 2009

Cum actionezi in situatii de urgenta?



1. In cazul in care esti insultat cu o injuratura de tip "sa'mi bag pula in tine",riposteaza,provoaca'l pe cel ce te-a injurat sa o bage really si vei vedea cum gura i se inchide si linistea se lasa ,dupa care pornesc rasetele celor ce au luat parte la discutie.

2. Daca un individ se crede atat de superior incat te ameninta cu bataia,provoaca'l , cu calmitate si intreaba ce rezolva prin asta.Si in acest caz va interveni linistea.
Eventual ,daca individul e atat de retardat si nu pricepe mesajul, reproseaza-i ca tie bataia iti inspira prostie.Se va simti jignit si se va cara.

3. Daca un card de tigani se tine dupa curul tau, fa cu mana unei persoane de pe partea cealalata a strazii si striga un membru al familiei.Te vor lasa in pace ,cat ai clipi.
Daca asta nu merge,ascunde-te de ei:)).

4. Daca un element te enerveaza numai cand deschide gura,ingonra-l.Lasa-l sa vorbeasca singur si va inceta..la un momentdat.

5. Ca sa nu te certi cu un\o prietena.Cand vezi ca urla,raspunde-i cu calm,sau nu ii raspunde.Va crede ca ii dai dreptate.

6.Pentru a nu te supara cu membrii familiei, cand vezi ca tonul se ridica,ia-ti catrafusele din camera si lasa-i sa se calmeze.

7. Cand cineva te enerveaza si nu vrei sa ii spui ,raspunde-i in sictir.Cu un mic gramaj de gandire isi va da seama ca e timpul sa-si tina gura.

8. Cand vrei sa intrerupi o convorbire telefonica neplacuta, taci din gura. Spune-i persoanei ca nu o mai auzi ,sau ca nu mai ai baterie la telefon.

9. Cand cineva iti propune ceva ce nu-ti convine,invarte lucrurile , astfel incat sa iasa tot cum vrei tu.

10. Cand esti pus intr'o situatie penibila,fata de prieteni,parinti sau necunoscuti,o data ce ai facut gafa,nu urmeaza decat sa razi de propria-ti prostie,pentru ca ceilalti sa nu te considere neindemanatic sau idiot.

2 comentarii:

  1. Bun articol.Defapt,daca ai ceva creieras ,nici nu tre' sa citesti astea,ca asa faci in general.:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de vizualizari ai!o.O
    Tre' sa scriu ceva interesant..:-?Da' ce?=))

    RăspundețiȘtergere